Adverteren

Adverteren op autowastips

Autowastips.nl spreekt een specifieke doelgroep aan, namelijk mensen die trots zijn op hun auto en die netjes willen houden. We geven tips, beantwoorden veelvoorkomende vragen en helpen bij het vinden van de juiste producten en methoden om de auto te wassen of het interieur te reinigen. We zijn goed vindbaar op google en op veel onderwerpen vindt je onze website in de top 3 zoekresultaten. Met onze heldere en praktische artikelen geven wij vertrouwen aan de bezoeker dan je hier de beste tips en informatie vindt.

Het is mogelijk om jouw producten in onze artikelen te verwerken. Ook kunnen we een advertorial schrijven of jouw product of bedrijf reviewen. Voor verzoeken en een prijsopgave neem je contact op met redactie@autowastips.nl. Voorbeelden zijn het opnemen van jouw product in een goed gelezen artikel over het krasvrij wassen van de auto, een op jullie verzoek nieuw geschreven artikel over het voorkomen van beslagen ruiten met product X of een verslag van een bezoek aan uw wasstraat.

Daarnaast beheren we een bedrijfspagina , met daarop een overzicht van carcleaners, wasboxen en carwashes. Om opgenomen te worden op deze pagina betaalt u eenmalig 25 euro excl. BTW. Zolang deze website in ons beheer is en zolang de website bestaat zal die vermelding daar blijven staan.

Tips autowassen
Logo