Numatic George GVE370 2 Review

Ben je online de Numatic George GVE370 2 tegengekomen? En overweeg je eventueel de aanschaf van deze unieke stofzuiger? Dan ben je in deze Numatic George GVE370 2 review in ieder geval aan het juiste adres.

In deze Numatic George GVE370 2 review laten wij je namelijk kennismaken met deze stofzuiger. We bespreken wat de voordelen van deze stofzuiger zijn, maar ook met welke nadelen je rekening moet houden. Verder geven aan wat de kosten voor deze stofzuiger zijn én wat eventuele interessante alternatieven zijn.

Op voorhand kunnen wij je alvast een paar dingen verklappen. Het belangrijkste dat wij je willen verklappen, is dat de Numatic George GVE370 2 om meerdere redenen een aanrader is. Wil je graag hier meer over weten? Dan kun je het beste deze review even op je gemakje doornemen.

Overigens hebben wij de Numatic George GVE370 2 zelf nadrukkelijk bestudeerd en geanalyseerd. Op basis daarvan hebben wij deze Numatic George GVE370 2  review geschreven. Daarbij hebben we ook nog gekeken naar de ervaringen van andere kopers. Aan de hand van dit totaalpakket hebben wij deze Numatic George GVE370 2 review kunnen schrijven.

Heb je nu al het idee dat dit de perfecte autostofzuiger voor jou is? Dan raden wij je aan om direct de prijzen bij onze partners te checken. Mogelijk geniet je op dit moment bij één van onze partners van een aantrekkelijke aanbieding:

De voordelen van de Numatic George GVE370 2

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe auto stofzuiger? Dat is goed voor te stellen. Als je de beschikking over een goede auto stofzuiger hebt, ben je in staat om je auto moeiteloos schoon te houden van de binnenzijde.

Doe je dit op een makkelijke manier met de Numatic George GVE370 2? Ja, daar komt het wel op neer. Als je voor deze autostofzuiger kiest, geniet je namelijk van de volgende voordelen:

 • Je geniet van een flinke bewegingsvrijheid
 • Deze stofzuiger is veelzijdig inzetbaar
 • De Numatic George GVE370 2 heeft een grote ketelinhoud
 • Je krijgt meerdere hulpstukken meegeleverd bij aanschaf
 • De Numatic George GVE370 2 beschikt over een HEPA filter
 • De kwaliteit is uitstekend
 • De samenstelling van de Numatic George GVE370 2 is erg handig

Flinke bewegingsvrijheid

Als je je auto wilt stofzuigen, heb je met een paar uitdagingen te maken. Zo wil je voldoende zuigkracht tot je beschikking hebben, maar wil je ook de stofzuiger op een ‘vrije’ manier kunnen bewegen. Dat is bij de Numatic George GVE370 2 gelukkig maar al te goed mogelijk.

Dat is te danken aan de flinke bewegingsvrijheid waarvan je geniet. Het totale bereik is bij deze autostofzuiger maar liefst 13,5 meter. Dit resulteert in meerdere voordelen:

 • Je kunt moeiteloos je gehele auto stofzuigen. Doordat het totaalbereik maar liefst 13,5 meter is, kun je met deze stofzuiger een heel rondje om je auto heenlopen. Dit betekent dat je niet hoeft te stoeien met bijvoorbeeld een haspel of verlengsnoer.
 • Je hoeft de stofzuiger niet al te dicht tegen je auto aan te zetten. Bijkomend voordeel is dat Numatic George GVE370 2 een snoer van 10 meter heeft. Dit betekent dat je de stofzuiger niet al te dicht tegen je auto aan hoeft te zetten. Dát zorgt ervoor dat je op een veilige manier je auto kunt stofzuigen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat deze stofzuiger (hard) tegen je auto aan botst.
 • Je kunt altijd en overal deze stofzuiger gebruiken. Door het extreem forse bereik is dit een stofzuiger die je in principe altijd en overal kunt gebruiken. Je bent niet heel erg aan een stopcontact gebonden, waardoor je de nodige zuigklussen uit kunt voeren. Daar komen we hieronder in deze Numatic George GVE370 2 review nog veel uitgebreider op terug.

Veelzijdig inzetbaar

Met de Numatic George GVE370 2 haal je een ware krachtpatser in huis. Dit is te danken aan het vermogen van 1200 Watt, maar dit is volgens ons niet eens het belangrijkste voordeel. Nee, het belangrijkste voordeel is terug te vinden in de veelzijdigheid.

De Numatic George GVE370 2 kun je simpelweg voor de nodige klussen inzetten. Uiteraard is deze stofzuiger voor droog vuil geschikt, maar daar blijft het niet bij. Je kunt met deze auto stofzuiger namelijk ook nat vuil opzuigen. Heb je bijvoorbeeld je raam open laten staan, terwijl het regende? Dan is je auto waarschijnlijk zeiknat, maar hier draait de Numatic George GVE370 2 zijn stofzuigerslang niet voor om. Binnen mum van tijd heb je al dit water opgezogen.

Het blijft niet alleen bij deze zuigmogelijkheden. Nee, je kunt deze voor nog meer klussen inzetten. Deze stofzuiger is bijvoorbeeld in staat om tapijt grondig te reinigen. Zijn de vloermatten in je auto (erg) vies? Dan is dit voor deze stofzuiger geen enkel probleem. Je zuigt de vloermatten binnen mum van tijd schoon, waardoor je van een 100% schone auto geniet.

Uiteraard heb je in je auto ook nog met bekleding te maken. Nou, ook op dat gebied hebben we goed nieuws voor je: je kunt met de Numatic George GVE370 2 ook de bekleding in je auto schoonmaken. Als je kind bijvoorbeeld op de achterbank geknoeid heeft, staat deze stofzuiger maar al te graag voor je klaar. Binnen mum van tijd is ook je achterbank weer volledig netjes.

Grote ketelinhoud

Waar wil je de Numatic George GVE370 2 voor gebruiken/inzetten? Zoals uit deze review al duidelijk naar voren is gekomen, is deze auto stofzuiger veelzijdig inzetbaar. Je geniet hierbij niet alleen van de gewenste veelzijdigheid, maar ook nog van veel gemak.

Dit gemak is onder meer aan de lange stroomkabel te danken. Daarnaast is dit gemak ook aan de grote ketelinhoud te danken. Zuig je met deze auto stofzuiger droog vuil op? Dan is deze stofzuiger in staat om maar liefst 15 liter vuil op te vangen in de ketel.

Wil je graag nat vuil opzuigen met deze stofzuiger? Dan is dit ook prima mogelijk, dankzij de ketelinhoud van 9 liter. Ook op het gebied van extractie, dus voor de tapijt en bekleding, is de ketelinhoud van 6 liter meer dan voldoende.

Door deze grote ketelinhoud geniet je van een flinke tijdsbesparing. Je hoeft namelijk niet al te vaak de ketel te legen, waardoor je nog minder tijd bent aan het stofzuigen van je auto. Of wil je deze stofzuiger voor het stofzuigen van andere (grote) oppervlakten inzetten? Ook dan komt de grote ketelinhoud maar al te goed van pas.

Overigens moet je wel goed naar de werking van deze ketel kijken. Je moet namelijk wel schakelen tussen de stofzak en het veiligheidsventiel. Dit veiligheidsventiel moet je altijd gebruiken als je nat vuil op gaat zuigen. Wil je juist droog vuil opzuigen? Dan kun je het normale filter in combinatie met de normale stofzuigerzak gebruiken.

Meerdere hulpstukken meegeleverd

Het mag duidelijk zijn: met de Numatic George GVE370 2 kun je veel klussen uitvoeren. Dit is te danken aan de kracht van de machine, evenals aan de veelzijdigheid qua zuigmogelijkheden.

Hier blijft het echter niet bij. Bij aanschaf van deze auto stofzuiger krijg je namelijk ook nog meerdere hulpstukken meegeleverd. Zo krijg je een speciaal afzuigvloermondstuk geleverd, evenals een speciale afzuigslang en meerdere buizen. Door deze hulpstukken geniet je van twee belangrijke voordelen:

 • Je hoeft weinig extra geld meer uit te geven. Het enige waar je nog in moet investeren, zijn de juiste stofzuigerzakken. Het is echter niet noodzakelijk om in bijvoorbeeld opzetborstels te investeren. Alle opzetborstels die je nodig kunt hebben, krijg je namelijk standaard meegeleverd.
 • Je kunt talloze klussen op talloze oppervlakten uitvoeren. De Numatic George GVE370 2 koop je mogelijk in de basis als auto stofzuiger, maar door de hulpstukken kun je meerdere klussen op meerdere oppervlakten uitvoeren. Dit betekent dat je nóg meer flexibiliteit en veelzijdigheid verzekerd bent.

HEPA filter

In de loop der jaren hebben wij naar de nodige auto stofzuigers gekeken. Veel van deze stofzuigers konden ons niet bekoren, mede door de afwezigheid van een HEPA filter. Het doet ons dan ook goed om te zien dat de Numatic George GVE370 2 wél over een HEPA filter beschikt.

Het gaat hierbij om een HEPA 11 filtersysteem. Dit is niet de meest moderne variant van dit filter, maar het is alsnog een groot voordeel dat de Numatic George GVE370 2 hierover beschikt.

Dankzij dit filter geniet je van enkele voordelen. Het belangrijkste voordeel is toch wel dat de meeste stofdeeltjes gefilterd worden. Dit betekent dat deze stofzuiger vooral schone lucht uitblaast. Dit is ideaal als je in je woning aan het stofzuigen bent, maar is nog idealer als je in je auto aan het stofzuigen bent. Je wilt in je auto altijd van schone lucht verzekerd zijn, aangezien dit de luchtkwaliteit ten goede komt. Zeker in een relatief klein oppervlakte. De aanwezigheid van dit HEPA filter is dan ook een groot voordeel.

Uitstekende kwaliteit

Besluit je om de Numatic George GVE370 2 te kopen? Dan kies je voor een stofzuiger waar je jarenlang van kunt genieten. Dit is voornamelijk aan de kwaliteit van deze stofzuiger te danken.

Wat ons direct opviel, was de motor. Dit is niet alleen een krachtige motor, maar het is ook nog eens een duurzame motor. Deze zogeheten TwinFlo’ bypass-zuigmotor zorgt voor de vele stofzuigmogelijkheden en draagt ook nog bij aan de levensduur van deze autostofzuiger.

Ook de overige onderdelen van de Numatic George GVE370 2 zijn van een prima kwaliteit. Dit uit zich in een stofzuiger waar je geruime tijd op kunt bouwen en kunt vertrouwen. Wij zijn wel van mening dat dit een relatief dure stofzuiger is, maar daar komen we verderop in deze Numatic George GVE370 2 review graag nader op terug.

Prima samenstelling

Tot slot willen we ook nog de totale samenstelling van deze stofzuiger benoemen. Hierbij vielen enkele zaken ons op, waarvan we de belangrijkste zaken graag even voor je opsommen:

 • Handige wielen. Deze stofzuiger is van maar liefst 4 wielen voorzien. Het gaat hierbij om twee grote wielen de stabiliteit bieden, terwijl de twee kleinere wielen voor de gewenste manoeuvreerbaarheid zorgen. Met deze wielen ben je prima in staat om deze auto stofzuiger rondom je auto te manoeuvreren.
 • Handig handvat. Moet je de Numatic George GVE370 2 naar je auto toe tillen? Dan komt het handvat aan de bovenzijde van deze auto stofzuiger maar al te goed van pas. Met dit handvat, op het zwarte vlak, til je deze stofzuiger relatief makkelijk op. Hierbij moet je wel met een fors gewicht rekening houden, maar daar lees je verderop meer over.
 • Stootrand. Heb je al goed naar de samenstelling/vormgeving van deze stofzuiger gekeken? Dan zie je dat net boven de wielen een bredere rand aangebracht is; de zogeheten stootrand. Als je ergens met deze stofzuiger tegen aanbotst, voorkomt deze rand grotendeels mogelijke schade. De aanwezigheid hiervan is dan ook een groot voordeel.
 • Vrolijk gezichtje. Tot slot doet het vrolijke gezichtje ons ook nog goed. Zodra je naar deze Numatic stofzuiger kijkt, word je eigenlijk direct blij. Als je eenmaal je auto netjes gestofzuigd hebt, ben je des te blijer. Je kunt weer veel fijne kilometers in je auto maken!

De nadelen van de Numatic George GVE370 2

Zijn wij van mening dat de Numatic George GVE370 2 de perfecte autostofzuiger is? Nee, dat is niet zozeer het geval. Bij deze auto stofzuiger moet je namelijk met een paar nadelen rekening houden, net zoals dat dit bij elke andere auto stofzuiger het geval is.

De belangrijkste nadelen van deze stofzuiger sommen we graag voor je op:

 • Dit is niet de goedkoopste auto stofzuiger
 • De Numatic George GVE370 2 is nogal zwaar
 • Deze stofzuiger maakt relatief veel lawaai
 • Het snoer rolt zich niet automatisch in

Niet de goedkoopste stofzuiger

Heb je oren naar de aanschaf van een auto stofzuiger, maar wil je zo min mogelijk geld uitgeven? Dan is dit niet per sé de goedkoopste optie voor je. Integendeel zelfs. Wij zijn van mening dat dit één van de duurdere stofzuigers van dit moment is.

Je kunt bij deze stofzuiger rekening houden met een adviesprijs van zo’n 450 euro. Dat is uiteraard een hele boel geld, maar je kunt gelukkig wel wat geld besparen. Wij hebben namelijk opgemerkt dat meerdere van onze partners regelmatig met een aanbieding op de Numatic George GVE370 2 stunten.

Vrij zware stofzuiger

Wil je deze stofzuiger even naar je auto toe tillen? Of wil je ‘m in je woning naar een bovenetage tillen? In beide gevallen moet je rekening houden met forse gewicht.

Deze stofzuiger weegt ruim 8 kilogram. Dit is behoorlijk zwaar, zeker omdat deze stofzuiger toch relatief compact uitgevoerd is. Dankzij het handige handvat gaat het tillen op zich relatief handig, maar dit gewicht is volgens ons toch wel een zwaarwegende nadeel.

Maakt veel lawaai

Gebruik je de Numatic George GVE370 2 op volle zuigkracht? Dan is dit méér dan overduidelijk te horen. Het maximale geluidsniveau van deze auto stofzuiger is maar liefst 79 decibel.

Dit betekent dat je deze stofzuiger niet al te handig ’s avonds of ’s ochtends vroeg kunt gebruiken. Het is uiteraard wel mogelijk, maar het is ook goed mogelijk dat bijvoorbeeld je buren hier niet al te blij mee zijn. Je moet hoe dan ook rekening met dit forse geluidsniveau houden.

Geen automatisch oprollend snoer

Wat doe je normaal gesproken met de stofzuiger nadat je klaar met je stofzuigklus bent? Hoogstwaarschijnlijk druk je dan op een bepaalde knop, waarna het snoer zich automatisch oprolt. Dat is bij de Numatic George GVE370 2 jammer genoeg niet mogelijk.

Het snoer rolt zich namelijk niet automatisch op. Dit is iets dat je handmatig moet doen; wat ons betreft is dit toch wel één van de grootste nadelen van deze auto stofzuiger. Zo’n simpele handeling wordt door Numatic onnodig lastig(er) gemaakt.

Wat zeggen andere kopers over de Numatic George GVE370 2?

In de afgelopen periode is de Numatic George GVE370 2 tot een populaire stofzuiger uitgegroeid. Dit blijkt onder meer uit de ervaringen die online bij verschillende webshops achtergelaten zijn. Als we naar bijvoorbeeld de beoordelingen bij onze partner Bol.com kijken, zien we een gemiddelde score van een 4,5 naar voren komen. Aangezien de score van 1 tot 5 loopt, is dit een behoorlijk hoge gemiddelde score.

Wat uit deze beoordelingen verder nog blijkt? Nou, om je hier een duidelijke indruk van te geven, hebben we enkele van deze beoordelingen voor je op een rijtje gezet. Aan de hand van deze beoordelingen krijg je een duidelijke indruk van deze autostofzuiger:

 • Geweldige machine. Doet wat hij moet doen. De vloerbedekking en de stoelen van de auto zijn weer als nieuw.
 • Goede waterstofzuiger, Haalt voldoende vuil uit de zetels + stoelen van de auto. Met tapijt geen ervaring ermee daardoor wij geen tapijt hebben.
 • Super fijn apparaat had hem gekocht om vlekken uit de stoel te krijgen van de auto en werkt top
 • Perfect apparaat met super zuigkracht en prima reiniging van onze grindvloer.
 • Geweldig apparaat. Heeft incl. alle extra’s wel redelijk opbergruimte nodig.
 • Recent aangeschaft en tot nu toe zeer tevreden mee, zal het apparaat zeker verder aanbevelen
 • Onlangs dit mooie apparaat aangeschaft en de bank er meteen mee schoongemaakt, geen vlekken meer te zien! Vorige week ook de bekleding van de auto weer schoongemaakt. Fantastisch resultaat!

Uit deze beoordelingen blijkt duidelijk dat de meeste kopers erg tevreden zijn. Zoals uit deze Numatic George GVE370 2 review blijkt, zijn wij dat ook. Het doet ons in ieder geval goed om te zien dat onze mening aansluit bij de meningen van kopers. De meeste kopers lopen weg met deze veelzijdige auto stofzuiger.

Wat kost de Numatic George GVE370 2?

Voor de Numatic George GVE370 2 ligt de adviesprijs op pakweg 450 euro. Dit is op zich een boel geld, maar je krijgt wel veel waar voor je geld. Zoals uit deze review duidelijk blijkt, is dit één van de beste veelzijdige stofzuigers van dit moment. Hij is uiterst geschikt om als auto stofzuiger te fungeren, maar kan ook prima in huis gebruikt worden.

Onze tip: probeer van een interessante aanbieding te profiteren. De kans is namelijk groot dat één van onze partners op dit moment met een interessante aanbieding stunt. Door van zo’n aanbieding te profiteren, geniet je van een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze eindconclusie over de Numatic George GVE370 2

Wij zijn van mening dat de Numatic George GVE370 2 een geweldige auto stofzuiger, alleszuiger en extractiezuiger is. Met deze auto stofzuiger kun je je auto volledig netjes maken. Je stofzuigt probleemloos de vloermatten, de bekleding en andere delen in het interieur van je auto.

Zou je deze auto stofzuiger ook nog voor andere klussen in willen zetten? Ook dat is mogelijk, met alle dank aan de veelzijdigheid van deze auto stofzuiger. Dit is simpelweg een stofzuiger die je zowel binnen- als buitenhuis in kunt zetten. Hierbij geniet je van een flink bereik, een hoge zuigkracht en een grote ketelinhoud.

Onder aan de streep zijn wij uitermate te spreken over deze auto stofzuiger. Dit komt niet alleen door bovengenoemde punten, maar ook door de ervaringen van andere kopers. Dat veel andere kopers met deze auto stofzuiger weglopen, is wat ons betreft veelzeggend. Dit is een stofzuiger waar je écht iets aan hebt!

Alternatieven

Voldoet de Numatic George GVE370 2 niet helemaal aan je eisen? Maar, ben je wel op zoek naar een dergelijke stofzuiger? Dan hebben we aan het einde van deze Numatic George GVE370 2 review nog meer goed nieuws voor je. Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar interessante alternatieven. Uiteindelijk zijn we bij 2 onderstaande alternatieven uitgekomen.

Kärcher Puzzi

Zweer je bij de apparaten van Kärcher? Dan is de Kärcher Puzzi een prima alternatief voor de Numatic George. De Kärcher Puzzi is wel een stuk duurder, maar is ook meer voor het professionele gebruik geschikt. Net zoals bij de Numatic George geniet je in ieder geval van een prima veelzijdigheid. Ook dit is een extractiestofzuiger en een alleszuiger. Als je bereid bent om meer geld uit te geven, is dit wellicht de beste optie voor je.

Kärcher Professional Puzzi 8/1 C

Kärcher SE 6.100

Ben je op zoek naar een iets compactere alleszuiger? Dan kun je eens naar de Kärcher SE 6.100 kijken. Deze alleszuiger heeft een veel kleinere ketelinhoud, waardoor ‘ie een stuk compacter vormgegeven is. Dat zorgt ervoor dat je ‘m bijvoorbeeld makkelijker op kunt bergen of makkelijker in je auto kunt gebruiken. Met een vermogen van 1400 Watt is deze alleszuiger opvallend krachtig. De stofzuiger zuigt in ieder geval zowel nat als droog vuil perfect op. Qua prijskaartje is deze vergelijkbaar met de Numatic George.

Kärcher SE 6.100

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Tips autowassen
Logo