Over autowastips.nl

Over autowastips.nl

Autowastips is de website waar autobezitters – of gebruikers in het geval van lease of huur – tips kunnen vinden voor het wassen van de auto. We geven tips over zowel het poetsen van de buitenkant van de auto als het schoonmaken van het interieur. Velgen en bumpers wassen, krasjes en doffe lak herstellen, alle tips voor het wassen van je auto vindt je op deze website. Heb je een vraag, stel die dan gerust aan een van onze redacteurs.

Tips voor iedere autobezitter, geschreven door professionals

Onze artikelen zijn geschreven door professionele autopoetsers. De artikelen richten zich op autobezitters die nog niet zo heel veel ervaring hebben met het poetsen van hun auto , maar we hebben inmiddels ook een aantal tips voor de meer ervaren autoliefhebbers geschreven. Onze redacteuren hebben affiniteit met auto’s, zijn bedreven in het schoonmaken van hun eigen auto en een aantal hebben hier zelfs hun beroep van gemaakt. De website is echter ontstaan vanuit een aantal vragen die iedere trotse autobezitter zal herkennen.

Ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte

Het volgende verhaal zal voor veel van onze bezoekers herkenbaar zijn. Je hebt net een nieuwe auto gekocht – al dan niet tweedehands. Je bent daar trots op en wilt die zo goed mogelijk onderhouden. Een mooie glanzende lak, schone velgen en een fris interieur dragen bij aan het rijplezier en maken dat je de auto met plezier kunt tonen aan de buitenwereld. Maar hoe was je de auto nu goed, zonder dat er krasjes ontstaan en de lak nog jarenlang zijn glans blijft behouden? Hoe herstel je kleine imperfecties? En hoe houdt je het interieur netjes? Precies die vragen waren de aanleiding om deze website te starten en de ervaringen van het antwoord op die vragen te delen. Inmiddels niet meer solistisch, maar met behulp van andere redacteuren.

Doelstelling: fabels ontkrachten

Wie zoekt op het wassen van auto’s komt al snel tot de conclusie dat er op de vele verschillende websites die hierover schrijven tegenstrijdigheden staan. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld dat je hele dure autowasshampoo nodig hebt of dat een hogedrukreiniger je lak beschadigt. Ook wordt op andere websites geprobeerd je de gekste (en duurste) producten aan te smeren. Dit soort fabels en foute adviezen proberen we op deze website te ontkrachten, door zoveel mogelijk eerlijke en getoetste informatie te verschaffen. We doen dat met de beste bedoelingen en zorgvuldigheid, maar wees er van bewust dat er ook in onze artikelen een foutje kan sluipen, zoals je ook kunt lezen in onze disclaimer.

Eerlijk en transparant

Je zult zien dat we op deze website af en toe verwezen wordt naar bepaalde producten. We blijven daarbij echter trouw aan bovenstaande doelstelling. Producten die geen meerwaarde hebben, zullen we niet adviseren. Producten waar wij zelf graag mee werken in de praktijk, of die volgens ons gewoon goed werken geven we je graag als (vrijblijvende) tip mee. En als we een advertorial schrijven staat dat onderaan het artikel.

Vragen, opmerkingen of tips

Mis je een antwoord? Heb je zelf een vraag over het wassen van je auto? Wil je advies? Heb je aanvullende tips voor of opmerkingen bij onze artikelen? Zie je een (spel)foutje? Of wil je gewoon een bedankje sturen? Stuur ons dan een mailtje of laat een bericht achter op facebook.

Tips autowassen
Logo